AGM Pad P2 review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

AGM Pad P2 review in romana

In carcasa eleganta si subtire, gasim incorporat un acumulator dotat cu fast charging de 20W si capacitate generoasa de 7850mAh.

Prima data haideti sa descoperim impreuna detalii despre viteza de incarcare.

INCARCARE

AGM Pad P2 review in romana

Pragul 5% – 93% a fost realizat in un pic peste 2 ore, ceea ce este decent de rapid. Pe timpul testarii, viteza maxima de incarcare atinsa a fost de 15.5W, ceea ce este in regula. Asta clar este fast charging, insa ne-am fi dorit ca incarcarea sa fie ceva mai apropiata de pragul 20W. Oricum, incarcare full in aproximativ 2 ore este perfect ok.

ANIMATIE INCARCARE

AGM Pad P2 review in romana

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA REFRESH 90Hz

Testul de autonomie a fost realizat cu benchmark-ul PCMark. Benchmark-ul a rulat continuu pentru mai mult de 16 ore, ceea ce este excelent. Autonomia reala la utilizare intensa o sa fie de cel putin 10 ore. Nu-i rau 🙂

AGM Pad P2 review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

AGM Pad P2 review in romana

Segmentul de conectivitate al tabletei este fara indoiala un aspect forte 🙂

FISA TEHNICA

# 4G LTE (date si apelare), WiFi 802.11 ac, Bluetooth 5.2, USB C 2.0 cu OTG

# Dual SIM hibrid, MicroSD, jack 3.5mm, Radio FM, GPS/GLONASS/BeiDou/Galileo

# Senzori – accelerometru, lumina, proximitate, compas, giroscop, hall

# Altele – deblocare faciala

AGM Pad P2 review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

AGM Pad P2 review in romana

Device-ul ne-a fost livrat impreuna cu urmatoarele accesorii – cheita pentru SIM, documentatie, cablu USB C, incarcator 20W UK, incarcator 20W standard si husa.

HUSA

Husa oferita standard este una de calitate buna. Capacul husei care acopera display-ul activeaza/dezactiveaza display-ul atunci cand el este deschis/inchis. Asta este un plus.

Husa protejeaza excelent device-ul. Practic, toate zonele tabletei dispun de protectie 🙂

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).