Allview Prime H201 LTE review in romana – DOTARI HARDWARE INTERNE
Tableta Allview ascunde sub capota (ne scuzati expresia cliseu) o motorizare decent de puternica.
FISA TEHNICA
# Chipset Unisoc T616 (12nm, octa-core)
# Procesor grafic Mali G57 (1 nucleu grafic)
# 8GB de RAM tip LPDDR4X
# 128GB stocare tip UFS
CATEVA OBSERVATII
Cei 8GB RAM sunt prea multi pentru capabilitatile chipset-ului Unisoc. Cu toate acestea, RAM-ul de capacitate generoasa ajuta in cateva scenarii 🙂
PERFORMANTA
Configuratia intocmita de Allview dispune de suficienta putere pentru un rulaj cursiv de task-uri precum navigare pe net, youtube, platforme de filme, instalare aplicatii de pe Google Play si alte scenarii similare.
Aspectul unde chipset-ul Unisoc T616 isi arata limitele este partea de gaming. Procesorul nu are suficienta putere pentru a rula cursiv la setari grafice decente jocuri mari consumatoare de resurse precum Genshin Impact si Asphalt Legends.
Am mentionat in randurile de sus ca RAM-ul de 8GB ajuta in cateva scenarii. Unul dintre acestea este partea de incarcare jocuri si aplicatii. Totul decurge fluent si destul de rapid. La fel este si in cazul partii de multitasking. Mentionam ca la toate aceste aspecte are o contributie importanta si stocarea UFS (capacitate 128GB).
Mergem mai departe si va invitam de descoperim impreuna cum se comporta chipset-ul ca si temperatura atunci cand este impins la maxim pentru o perioada indelungata.
TESTARE INTENSA INDELUNGATA
ANTUTU STRESS TEST (45 minute)
Pe parcursul celor 45 minute de Antutu stress test, valoarea maxima atinsa de chipset-ul Unisoc a fost de 34 grade. Excelent 🙂 La aceasta temperatura, partea din spate sus este doar usor calduta.
GAMING – GENSHIN IMPACT (peste 60 minute)
Ca si gaming, pe parcursul celor peste 60 minute de Genshin Impact, chipset-ul a atins 33 grade. Din nou spunem excelent 🙂