Uite Huawei Freebuds 6i review in romana si pareri. Daca va era dor de un nou review ‘marca’ GadgetLab, atunci va aflati fix unde trebuie 🙂 Astazi concluzionam perioada de testare a castilor wireless FreeBuds 6i ale brand-ului chinez Huawei.

Castile atrag atentia prin diverse aspecte. Au o constructie foarte solida, se fixeaza excelent in urechi (castile sunt de tip in ear), suporta auditie wireless de calitate inalta (LDAC), sunt durabile la apa si praf, au comenzi touch interesante etc. Ce parere aveti despre cele mentionate ? Noi credem ca sunteti nerabdatori sa descoperiti detalii full despre noile casti Huawei 🙂

Cum nu vrem sa abuzam de rabdarea voastra, inchidem aici segmentul introductiv si demaram cu prezentarea (mai bine zis review-ul). Sa aveti parte de o lectura placuta.

Huawei FreeBuds 6i review in romana

Huawei FreeBuds 6i review in romana – DESIGN

Huawei FreeBuds 6i review in romana

Castile au un design modern, sunt foarte usoare (0.6 grame ambele casti), au constructie foarte solida (realizate dintr-un plastic de calitate excelenta) si sunt ‘vopsite’ in alb.

Observam ca pe piciorusele (destul de lungi) care incorporeaza senzorii touch este inscriptionat logo-ul Huawei iar sub logo avem un orificiu (pe fiecare casca), care incorporeaza microfon. Apropo de acest aspect, va precizam ca Huawei a echipat fiecare casca cu 3 microfoane.


Castile sunt ‘confectionate’ dintr-un plastic de o foarte buna calitate. Carcasa (daca se poate spune asa) este frumos rotunjita si are suprafata glossy care se simte placut la atingere. Va mentionam ca la manevrare, suprafata glossy alba se ‘lipeste’ destul de bine de degete.

Huawei FreeBuds 6i review in romana
Referitor la partea de durabilitate, va precizam ca FreeBuds 6i dispun de protectie IP54 (rezistenta/durabilitate la praf si stropiri cu apa). Excelent 🙂 Legat de acest aspect, mentionam ca protectia IP54 este prezenta si pe generatia precedenta de Huawei FreeBuds 5i (testate de echipa GadgetLab). Bine de stiut 🙂

Huawei FreeBuds 6i review in romana


Observam ca piciorusele castilor sunt destul de lungi. Pe fiecare casca gasim inscriptia L, R (stanga, dreapta). In partea de sus a carcasei care incorporeaza difuzorul gasim un orificiu dedicat partii de redare sunet.

Huawei FreeBuds 6i review in romana
Datorita carcasei curbata/rotunjita, castile sunt prinse/apucate foarte usor.

In partea de sus gasim alte microfoane (pozitionate pe mijloc) si orificiu (spre partea de jos in dreptul picioruselor) dedicat sunetului.

Dopurile din dotare sunt usor de atasat/demontat. Dopurile sunt realizate dintr-un silicon moale care se simte foarte comfortabil in ureche.


Dock-ul de incarcare/depozitare casti este si el realizat dintr-un plastic de calitate foarte buna. In partea frontala a acestuia gasim logo-ul producatorului si un LED care indica functionarea/stadiul de incarcare.


In partea de jos a dock-ului aveam incorporat portul USB C.

Huawei FreeBuds 6i review in romana

Huawei FreeBuds 6i review in romana
Partea din spate a dock-ului are mijloc aproape plat si extremitati rotunjite.


Pe marginea din partea dreapta gasim butonul care este utilizat pentru a conecta castile la un anumit device.

Huawei FreeBuds 6i review in romana

Dock-ul este foarte portabil (are 1 gram), are suprafata alba glossy (pe ea nu se vad urmele de amprente) si ofera un feeling de calitate/soliditate.

Capacul este usor de deschis, insa trebuie spus ca mecanismul de deschidere pare a fi usor fragil.

Castile sunt usor de pozitionat in dock/statie de incarcare.

Locasurile pentru asezare casti sunt largi/de dimensiune destul de generoasa.

Odata deschis, capacul poate sustine greutatea dock-ului (am testat fara casti).

AMBALAJ SI ACCESORII

Huawei FreeBuds 6i review in romana

In dotarea standard, castile vin cu urmatoarele accesorii – cablu USB C pentru incarcare, documentatie si dopuri de rezerva.

Pages: 1 2 3 4
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).

Next Article >