Motorola Edge 60 Fusion review in romana – DOTARI HARDWARE INTERNE

Smartphone-ul are la bord (ne scuzati expresia cliseu) o motorizare mid-range alcatuita din chipset economic si performant + setup RAM si stocare potent.

FISA TEHNICA

# Chipset MediaTek Dimensity 7300 4nm 2.5GHz

# Procesor grafic ARM Mali G615 MC2

# 8GB RAM LPDDR4X + 256GB stocare UFS 2.2

CATEVA OBSERVATII

Hmmm… este Edge 60 Fusion primul terminal Motorola care foloseste motorizarea Dimensity 7300 ? Daca stam sa ne gandim bine, nu.

Producatorul a mai utilizat propulsorul Dimensity 7300 pe terminalele Razr 50, Thinkphone 25 si Edge 50 Neo. Dintre aceste device-uri, echipa GadgetLab a testat Motorola Edge 50 Neo.

Motorola Edge 60 Fusion review in romana – PERFORMANTA

Ca sa fim sinceri, multe lucruri nu sunt de spus in acest punct al review-ului. Terminalul se misca bine (spre excelent) in orice aplicatie si joc.

Cu acest aspect lamurit, haideti sa descoperim impreuna comportamentul chipset-ului ca si temperatura atunci cand este fortat pentru o perioada indelungata.

TESTARE INTENSA INDELUNGATA

ANTUTU STRESS TEST (45 minute)

Am demarat testarea intensiva cu o sesiune de Antutu stress test. Pe parcursul celor 45 minute de testare, chipset-ul a atins valoarea maxima de 44 grade. Nu-i rau 🙂 La aceasta temperatura, partea din spate sus este usor calda.

GAMING – sesiune Genshin Impact de 60 minute

Motorola Edge 60 Fusion review in romana

Ca si gaming, ne-am jucat Genshin Impact (detalii high, optiune 60fps activata) pentru un pic peste 60 minute. Pe parcursul sesiunii de gaming, Dimensity 7300 a urcat pana la 35 grade, ceea ce este excelent 🙂

APLICATIE GAMING – Moto Gametime

Motorola Edge 60 Fusion review in romana – TESTE SINTETICE

ANTUTU

Motorola Edge 60 Fusion review in romana

ANTUTU – TEST VITEZA STOCARE

Motorola Edge 60 Fusion review in romana

GEEKBENCH

Motorola Edge 60 Fusion review in romana

SPEEDTEST

DEVICE INFO HW (sistem info)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).

Next Article >