Motorola Moto G53 5G review in romana – DOTARI HARDWARE INTERNE

Motorola Moto G53 5G review in romana

Terminalul foloseste un propulsor decent de performant.

FISA TEHNICA

# Chipset Qualcomm Snapdragon 480 Plus

# 4GB RAM LPDDR4X

# 128GB de stocare tip UFS

# Procesor grafic Adreno 619

CATEVA OBSERVATII

Daca privim denumirea de Moto G53 5G, putem spune ca smartphone-ul este fratele mai mare al modelului Moto G52. Tinem sa precizam ca Moto G52 dispune de chipset-ul 4G Snapdragon 680.

Cum noi am testat device-ul, va invitam cu drag sa parcurgeti review romana Motorola Moto G52. Alte telefoane cu Snapdragon 680 testate de GadgetLab sunt Xiaomi Redmi Note 11 si Xiaomi Redmi 10C.

Chipset-ul Snapdragon 480 Plus utilizat de Moto G53 este superior propulsorului Snapdragon 680. Insa, nu cu mult.

PERFORMANTA

Gratie configuratiei mid-range echipata cu procesor decent, stocare UFS si RAM destul de rapid, terminalul Moto G53 se comporta bine la utilizarea reala de zi cu zi (apelare, mesaje, camera, mail, navigare pe net, youtube, facebook, whatsapp etc).

In ceea ce priveste partea de gaming, noi am testat pretentiosul joc Genshin Impact. Cu detaliile grafice setate in low, jocul ruleaza rezonabil. Insa, este evident faptul ca chipset-ul nu are suficienta putere pentru acest joc.

GENSHIN IMPACT

Motorola Moto G53 5G review in romana

Ca si temperatura, chipset-ul Snapdragon 480 Plus se comporta excelent. Dupa o ora de Genshin Impact, chipset-ul a atins valoarea de 34 grade.

Motorola Moto G53 5G review in romana – TESTE SINTETICE

ANTUTU

In ceea ce priveste benchmark-ul Antutu, va precizam ca procesorului grafic Adreno 619 ii sunt dezactivate cateva functii iar datorita acestui lucru, Moto G53 5G nu poate rula in Antutu cateva teste de GPU. Probabil de aici se trage performanta slaba atinsa in jocul Genshin Impact.

GEEKBENCH

ANDROBENCH

 

SPEEDTEST

DEVICE INFO HW

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).