Uite Motorola Razr 40 review in romana. In aceasta zi avem ceva foarte, foarte special pentru voi 🙂 Va precizam ca am incheiat cu perioada de teste pentru smartphone-ul pliabil Razr 40 🙂 Astfel ca, astazi in aceasta noua prezentare marca GadgetLab va prezentam pe larg toate parerile si impresiile ce ne-au ramas intiparite de pe urma perioadei de butonare.
Inainte de a da drumul la treaba, va spunem ca smartphone-ul are un ecran extern util si interesant, display primar (daca se poate spune asa) OLED 6.9 inci de 144Hz, chipset mid-range performant, camera ultra-wide capabila de video 4K, baterie de peste 4000mAh echipata cu wireless charging etc. Hmmm… multe chestii interesante 🙂
Cum nu vrem sa abuzam de rabdarea voastra, inchidem aici partea introductiva. Tot ce mai ramane de facut este sa va uram o lectura placuta!
Motorola Razr 40 review in romana – DESIGN – PARTEA EXTERNA
Cu telefonul in pozitie de inchis, avem de-a face cu un device super compact. Design-ul este foarte elegant iar partea de sus (si cea de jos) este imbracata cu piele ecologica/sintetica. Materialul este de calitate excelenta, este foarte aderent, arata bine si este vopsit intr-un verde cu tenta de gri (Motorola mai ofera inca 2 versiuni de culoare – mov, alb/crem).
In aceasta portiune/zona a dispozitivului, piesa de design predominanta este modulul ce incorporeaza camera principala (poate fi utilizata si pe post de camera selfie) si display-ul extern (echipat cu 1.5 inci). Apropo de acest modul, va spunem ca el este acoperit cu sticla Gorilla Glass Victus.
Ca si constructie/asamblare va spunem inca de pe acum ca totul se prezinta impecabil. Veti descoperi mai multe detalii despre acest aspect in randurile ce urmeaza.
Inainte de a trece mai departe, va precizam ca Razr 40 dispune de protectie IP52 (durabilitate la praf si stropiri cu apa). Excelent 🙂
Motorola Razr 40 review in romana
Ne mutam privirea spre partea din spate. Aici gasim aceeasi piele sintetica aderenta si de calitate foarte buna. Spatele etaleaza un look minimalist si cateva elemente cool de design. In partea de sus zarim dunga metalica a mecanismului de pliere display, pe mijloc avem logo-ul M iar mai jos gasim inscriptia razr.
Revenim la segmentul constructie. Device-ul are o rama metalica eleganta, foarte solida si vopsita intr-un negru semi mat.
Acum va propunem sa admiram pentru cateva momente cum arata terminalul in lumina de interior 🙂
Pe cele doua suprafete acoperite cu piele ecologica, urmele de amprente nu sunt vizibile. Excelent 🙂
Motorola Razr 40 review in romana
Cu terminalul in pozitie de inchis, avem un profil de 15.8mm. Nu-i rau 🙂 Din aceste imagini observam ca partea de sus are extremitati laterale curbate destul de pronuntat.
Haideti sa admiram profilul slim al device-ului cu partea din spate orientata in sus 🙂 Si suprafata din spate dispune de extremitati laterale curbate.
Mecanismul de pliere este acoperit de o dunga metalica groasa si foarte solida. Observam ca la colturile mecanismului de pliere, marginile metalice ale device-ului sunt frumos rotunjite.
Cu dispozitivul inchis, pe marginea dreapta (poza din stanga) gasim 4 linii de antena, butonul de power (incorporeaza senzor de amprente), 2 taste pentru ajustare volum si un microfon. Cele 3 butoane (sunt din metal) sunt solide si lasa un feedback foarte bun la apasare.
Pe marginea stanga intalnim alte 4 linii de antena si slot Dual SIM (eSIM + nano SIM).
Motorola Razr 40 review in romana
Facem pasul catre marginea de jos. Aici sunt incorporate 4 linii de antena, 2 microfoane, portul USB C (2.0) si cele 2 difuzoare.
Apoi, in partea de sus gasim rama metalica care acopera mecanismul de pliere.