Motorola Razr 40 review in romana – DESIGN – PARTEA INTERNA

A sosit momentul sa deschidem device-ul. Datorita asamblarii/constructiei de top, procedura este una rapida si foarte usoara.

La fel de simpla este si partea de inchidere device.

Deschidem iarasi terminalul si va precizam ca mecanismul de pliere iti permite sa inclini mult device-ul. Chiar si in aceasta pozitie, partea pliata este bine fixata.

Datorita mecanismului de pliere excelent conceput, dispozitivul poate fi asezat in diverse unghiuri/pozitii fara sa-ti faci griji ca partea rabatata poate sa coboare (daca se poate spune asa).

Mecanismul de pliere conceput de Motorola este unul foarte bun. Chiar si dupa un numar considerabil de inchideri/deschideri, in niciun moment nu am ramas cu senzatia de fragilitate. Totul este foarte solid si excelent pus laolalta.

Motorola Razr 40 review in romana

Cu smartphone-ul complet deschis, ne intampina un display echipat cu diagonala de 6.9 inci, format inalt 22:9 si perforatie pozitionata sus pe mijloc.

In zona unde display-ul este pliat avem o mica adancitura. Va precizam ca ea este greu vizibila cu ecranul pornit.

Haideti sa privim mai de aproape adancitura.

Cu device-ul deschis complet, el poseda profil de 7.35mm. In ceea ce priveste greutatea, terminalul cantareste 188.6 grame. Niste valori excelente 🙂 Din acest unghi, remarcam faptul ca adancitura nu este vizibila.

Motorola Razr 40 review in romana

Observam ca display-ul este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga metalica. Ea urca usor deasupra ecranului.

In imaginea din stanga zarim pe marginea metalica un orificiu in care sunt incorporate difuzorul audio si difuzorul pentru apeluri. Va informam ca sunetul in convorbiri este excelent (volum puternic, voci care se aud clar). Legat de semnal (Cluj Napoca), mentionam ca si el este excelent.

Cu dispozitivul complet deschis, partea din spate arata superb. In conditii de vreme inchisa, observam ca pielea vopsita in verde capata nuanta de gri. Noi credem ca arata foarte bine 🙂

Observam ca cele 2 parti metalice (care unesc partile de sus/jos) sunt colorate in ton cu device-ul. Va precizam ca intre cele 2 rame/parti metalice nu exista spatiu/gap inestetic. Totul este aliniat excelent.

Motorola Razr 40 review in romana

Haideti sa admiram inca odata profilul slim (7.35mm) al device-ului (de aceasta data cu partea din spate orientata in sus).

Smartphone-ul pare ca se deschide la 180 grade full. In imaginea din stanga, parca unghiul de deschidere este undeva la 175 grade. Poate doar ni se pare.

Partea din spate cu cele 2 logo-uri are margini laterale curbate. Curburile continua pana in partea de sus a modulului care include camera principala si display-ul extern.

Motorola Razr 40 review in romana – AUDIO

Motorola Razr 40 review in romana

Pe partea de audio, terminalul este atractiv pus la punct. Avem urmatoarele: boxe stereo, tehnologie Dolby Atmos, sunet spatial si 3 microfoane.

Boxele stereo suna excelent. Volumul este suficient de puternic, sunetul este clar, exista o tenta de bass iar cand sunt urcate la volum maxim, boxele nu distorsioneaza.

FUNCTII AUDIO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).