Uite Nokia C32 review in romana. Astazi avem ceva interesant pentru voi 🙂 De ceva vreme butonam noul terminal entry-level C32 al celor de la Nokia. Cum perioada de teste este incheiata, azi va prezentam toate parerile si impresiile ce ne-au ramas.

Inainte de a face trecerea catre recenzie, va precizam cateva aspecte a caror menire este sa va starneasca interesul la maxim legat de device 🙂

C32 poseda o carcasa eleganta, camera principala cu 50MP, protectie la stropiri cu apa, o baterie de capacitate mare, un Android stock si o conectivitate interesanta. Cu aceste aspecte lamurite, inchidem partea de introducere. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va uram o lectura cat mai placuta!

Nokia C32 review in romana

Nokia C32 review in romana – DESIGN

Nokia C32 review in romana
Terminalul are un look elegant si o parte din spate realizata din sticla (vopsita in gri). Excelent 🙂 In ceea ce priveste constructia per total, device-ul este solid si foarte bine asamblat. Insa, trebuie sa precizam ca spatele din sticla este foarte alunecos.

Trebuie avut grija atunci cand telefonul este butonat/manevrat (husa nu este inclusa in dotarea standard).

Aaaa… sa nu uitam. La asamblarea de calitate, Nokia a adaugat protectia IP52, pentru durabilitate la praf si stropiri cu apa. O dotare binevenita 🙂

Nokia C32 review in romana
Pe spatele lucios (retine urmele de amprente), elementul de design care acapareaza toata atentia este modulul camerei principale. El arata foarte bine 🙂

Nokia C32 review in romana
Smartphone-ul are profil slim (8.55mm), cantareste aproape 200 grame (199.4) si are rama eleganta/solida (realizata din plastic).

Nokia C32 review in romana

Nokia C32 review in romana
Ne mutam in partea frontala. Aici gasim un ecran echipat cu 6.52 inci, format 20:9 si notch in forma de V.

Nokia C32 review in romana
Haideti sa mai aruncam o privire peste profilul device-ului (de aceasta data cu ecranul orientat in pozitia sa fireasca).

Nokia C32 review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Nokia C32 review in romana

Deasupra ecranului avem asezat difuzorul pentru apeluri. Mentionam ca sunetul in convorbiri este bun (si semnalul este ok; testat in Cluj Napoca).

Modulul camerei principale arata bine. El iese usor in afara carcasei din sticla.

Display-ul este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga neagra subtire.

Sticla de pe spate dispune de suprafata plata.

Pe marginea de jos gasim aliniate un microfon, portul USB C si difuzorul audio. Ne indreptam privirea catre marginea de sus iar aici gasim jack-ul 3.5mm.

Nokia C32 review in romana

Pe marginea stanga avem in partea de sus slotul Dual SIM + MicroSD. Pe marginea dreapta intalnim tasta de reglare volum si butonul de power (incorporeaza scanner de amprente).

Nokia C32 review in romana

Senzorul de amprente se configureaza in cativa pasi iar ca si functionare, scanner-ul este decent de rapid si precis.

Nokia C32 review in romana – AUDIO

Nokia C32 review in romana

Difuzorul audio din dotare este bun. Sunetul redat este decent iar volumul este unul generos (difuzorul nu distorsioneaza cand este dat la maxim).

Legat de restul de dotari audio, avem urmatoarele – jack 3.5mm, un microfon si Radio FM.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).