Uite Oppo A31 pareri si pret in Romania. In ultima perioada, magazinele online romanesti au fost populate de catre telefoanele brand-ului chinez Oppo. Noi consideram ca acest aspect nu poate fi ignorat deoarece ca tehnologie disponibila si putere financiara, Oppo nu este cu nimic mai prejos in comparatie cu celebrul brand chinezesc Xiaomi.

Datorita acestui fapt, Oppo isi permite sa puna laolalta niste telefoane mobile mid-range si high-end bine puse la punct ca hardware si software. In acest context, la noi pe site am publicat destul de recent articole despre atractivele terminale mid-range Oppo A72 si Oppo A9 2020 (ambele sunt la vanzare la noi in tara).

Acele device-uri poseda multe dotari ok, insa momentan ele sufera usor de pe urma preturilor, care sunt un pic cam mari. Avand in vedere asta, azi ne-am decis sa aruncam o scurta privire peste accesibilul Oppo A31, care este disponibil in Romania (Altex) pentru suma de 750 lei. Este ceva de capul acestui device ? Noi consideram ca da 🙂

Pentru a face acest articol cat mai usor de savurat, in randurile de mai jos v-am listat punctele pro si contra ale acestui device. Bineinteles ca din aceasta compunere nu vor lipsi impresiile si parerile noastre despre telefon. Haideti sa-i dam drumul 🙂

Oppo A31 pareri

PUNCTE PRO

# Baterie de 4230mAh

# Motorizare suficient de potenta – Chipset octa-core Helio P35 + 4GB RAM/64GB ROM

# Display 6.5 inci, rezolutie HD+ (1600×720 pixeli), 270PPI, Gorilla Glass 3, format 20:9

# Camera principala tripla 12MP + 2MP (bokeh) + 2MP (macro)

# Conectivitate – Bluetooth 5.0, WiFi 802.11 ac, Slot triplu (Dual SIM + MicroSD), scanner de amprente (pe spate)

# Design elegant si slim (8.3 mm)

Oppo A31 pareri

Pentru un telefon de 750 lei, putem spune ca dotarile din lista de mai sus sunt decente. Atrage atentia acumulatorul dotat cu capacitate de peste 4000mAh. Asta este un plus evident 🙂

Legat de propulsorul Helio P35, el este capabil sa asigure performante bune in utilizarea de zi cu zi si performante decente in gaming.

Ne hazardam sa spunem asta deoarece dupa o scurta cautare pe YouTube, am descoperit ca terminalul A31 obtine in AnTuTu (versiune 8) punctajul de aproape 105.000 puncte. Destul de bine 🙂

Inainte de a trece mai departe, vrem sa va mentionam ca Oppo A31 este destul de similar ca hardware cu smartphone-ul Moto G8 Power Lite. Interesant 🙂

Display-ul si camera principala de pe smartphone-ul A31 nu rup gura targului, insa sunt ok pentru un device de sub 800 lei.

Oppo A31 pareri

PUNCTE CONTRA

# Port MicroUSB

# Baterie fara fast charging

Oppo A31 pareri

Suntem constineti de faptul ca multe telefoane de sub 800 lei nu dispun de USB C si fast charging. Insa, Oppo putea evita sa se alature turmei si sa ofere ceva atractiv de care competitorii precum Huawei P40 Lite E duc lipsa. Cel putin asta este parerea noastra.

UITE RESTUL DE SPECIFICATII TEHNICE

  • Sistem operare – Android 9.0 cu interfata ColorOS 6.1.2
  • Conectica – GPS/AGPS/Beidou/Glonass, jack 3.5mm, Radio FM
  • Senzori – magnetic, lumina, proximitate, accelerometru, giroscop, pedometru
  • Camera selfie – 8MP
  • Culori – negru, verde
  • Dimensiuni/greutate – 163.9 x 75.5 x 8.3mm si 180 grame
  • Accesorii – husa

Oppo A31 pareri – GANDURI DE FINAL

Per total, OPPO A31 este un device destul de interesant. Bateria mare si display-ul elegant tip 20:9 sunt niste aspecte care probabil vor atrage destul de multe persoane.

Insa, pentru un device generatie 2020 (fie el si de buget) nu poate fi scuzata absenta USB C si a fast charging-ului. Daca sunteti de alta parere, va invitam cu multa caldura sa lasati un comment.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).