Uite Oppo Reno 4 Lite review in romana si impresii. Astazi avem pentru voi (dragii nostri cititori 🙂 ) o surpriza foarte placuta. In ultimele 7 zile am butonat intens noul terminal mid-range Reno 4 Lite al firmei chineze Oppo.
In acest lung review va prezentam toate impresiile si gandurile cu care noi am ramas de pe urma utilizarii acestui smartphone. In buna traditie GadgetLab, apelam la un strop de teasing si va spunem ca telefonul are ecran AMOLED, 8GB de RAM, design slim, chipset destul de potent, stocare UFS 2.1 etc.
Hmmm… Noi credem ca am reusit sa va ‘capturam’ atentia 🙂 Ne oprim aici cu partea introductiva si trecem direct la treaba. Va dorim sa aveti parte de o lectura cat mai captivanta.
Oppo Reno 4 Lite review in romana – DESIGN
Avem de-a face cu un telefon elegant care poseda constructie din plastic. Insa, sa nu lasati acest aspect sa va descurajeze. Plasticul utilizat este de calitate buna iar finisajele arata placut.
Spatele este ‘vopsit’ in culoare gri, care capata o usoara nuanta de albastru atunci cand telefonul este orientat spre o sursa de lumina. Avem un finisaj semi-mat care retine urmele de amprente.
Inspre partea stanga, spatele din plastic poseda o dunga in gri (care este extinsa inspre lateral) ce luceste ceva mai intens si are o nuanta ceva mai inchisa decat restul device-ului.
Suprafata gri semi-lucioasa este placuta la atingere. Plasticul folosit de producator nu lasa impresia de ieftin. In partea de sus gasim sistemul quad-camera care ofera device-ului un look cu tenta de high-tech (daca se poate spune asa).
Langa camera in dreapta sade flash-ul LED. In partea de jos inspre dreapta este inscriptionat logo-ul producatorului.
Oppo Reno 4 Lite review in romana
Va precizam ca la manevrare, partea din spate este destul de alunecoasa.
In partea frontala intalnim un ecran inalt si destul de ingust. Va informam ca afisajul poseda format 20:9 si diagonala de 6.43 inci. Datorita formatului inalt si a diagonalei care nu depaseste 6.5 inci, device-ul este relativ usor de manevrat/butonat cu o singura mana.
In partea stanga sus a ecranului zarim camera selfie duala.
Oppo Reno 4 Lite review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN
Deasupra ecranului este incorporat difuzorul pentru apeluri. Ne-am angajat in cateva convorbiri iar calitatea audio este buna. Din acest unghi putem observa ca afisajul este imbracat cu folie.
Sistemul quad-camera iese un pic in afara corpului din plastic. Noua ne place felul in care sunt dispusi cei 4 senzori. Lasa impresia de evacuare pentru masina sport 🙂
Capacul din spate este usor curbat inspre partile laterale. Pe margini avem o rama argintie subtire accesorizata cu finisaje glossy.
Display-ul este inconjurat de o dunga neagra din plastic, care urca usor deasupra ramei argintii.
Rama argintie care inconjoara telefonul este frumos rotunjita la colturi.
Oppo Reno 4 Lite review in romana
In partea de jos gasim insirate (de la stanga spre dreapta) difuzorul audio, portul USB C, microfon si jack 3.5mm.
Apropo de difuzor, el are un volum destul de puternic iar calitatea audio este decenta. Insa, daca se doreste calitate, castile (cu jack 3.5mm) oferite in dotarea standard suna excelent.
Va informam ca atunci cand castile sunt conectate, este activata in mod automat tehnologia Real HD Sound (functia nu este disponibila cand sunetul este redat prin difuzor).
Daca se doreste, functia poate fi dezactivata. Noi cand am testat castile, am lasat functia Real HD Sound pornita. Ea ofera un sunet dinamic bogat in bass, detaliu si volum. Castile in sine sunt comode chiar si dupa un timp indelungat de ascultare.
Pe marginea din partea de sus este pozitionat cel de-al 2-lea microfon.
Pe marginea din partea stanga gasim butoanele pentru reglarea volumului si slotul triplu (Dual SIM + MicroSD). Tastele de volum sunt inspirat pozitionate. Ele sunt usor de gasit si de apasat.
Pe dunga din partea dreapta avem butonul de pornire/oprire. Va precizam ca din setari, butonul poate fi setat pentru a porni Google Assistant. Asta este un plus 🙂
Oppo Reno 4 Lite review in romana – GALERIE FOTO
Oppo Reno 4 Lite review in romana – DISPLAY
Am ajuns la aspectul forte al acestui device, in speta ecranul 🙂 Demaram prin a va etala caracteristicile display-ului.
FISA TEHNICA
# Panou Super AMOLED de 6.43 inci
# Rezolutie FHD+ (2400×1080 pixeli)
# 409PPI densitate pixeli si format 20:9
# Rata refresh de 60Hz si touch sampling rate de 180Hz
# Luminozitate maxima de 800 niti
# Gama culori – 96% NTSC
# Raport ecran/corp de aproape 85 procente
# Scanner de amprente incorporat in ecran
Dupa o perioada relativ lunga de utilizare/butonare, ne-am convins ca avem de-a face cu un ecran excelent 🙂 Panoul AMOLED nu dezamageste la nici un capitol. El are culori vii/intense, un negru inchis/profund, rezolutie perfect adecvata si raspuns rapid la atingeri si scrolling.
Indiferent de continutul rulat (jocuri, filme, poze etc), imaginea redata este una foarte placuta ochiului.
Ca si design, ecranul are suprafata plata, este destul de inalt si ingust iar marginile negre care inconjoara display-ul sunt destul de inguste. Va precizam ca marginea neagra de jos este o idee mai groasa (nu cu mult).
Oppo Reno 4 Lite review in romana
Banuim ca deja ati remarcat dubla perforatie care sade in partea stanga sus a ecranului. Ne pare bine sa vedem ca ea este de mici dimensiuni.
In setarile device-ului exista functie ‘Smart Sidebar’, care odata activata pune la dispozitie in partea dreapta a ecranului o bara.
Daca se face swipe stanga pe aceasta bara, pe ecran isi face aparitia o fereastra care ofera acces rapid la diverse aplicatii. Va precizam ca in aceasta fereastra pot fi adaugate foarte multe aplicatii. Asta este un plus 🙂
Ecranul nu duce lipsa de functie Always-On. Ea pune la indemana cateva teme cu look interesant 🙂
Apelurile pierdute si notificarile primite sunt afisate in fereastra Always-On.
Oppo Reno 4 Lite review in romana
Pentru deblocare, device-ul este posesor de scanner amprente incorporat in display. Avem doar cuvinte de apreciere pentru senzorul de amprente. El este configurat in cativa pasi iar ca si functionare, scanner-ul este precis si rapid. Excelent 🙂
Functia pentru deblocare faciala este si ea prezenta pe telefon. Ea functioneaza rapid si eficient in conditii de luminozitate buna. In conditii low-light sau in bezna, face unlock-ul poate da mici rateuri, insa de cele mai multe ori, deblocarea faciala este eficienta si suficient de rapida.
Atunci cand telefonul este pus la incarcat, pe ecran isi face aparitia pentru cateva secunde o animatie foarte cool.
Ca si luminozitate, ecranul se vede foarte bine in lumina de afara. Lizibilitatea in bataia directa a soarelui nu am reusit sa o testam. Vremea a fost inchisa in perioada in care am avut telefonul la indemana.
Avand in vedere luminozitatea generoasa de care dispune ecranul, cel mai probabil ca el este suficient de lizibil in bataia directa a unui soare puternic de vara.
Oppo Reno 4 Lite review in romana – DOTARI HARDWARE INTERNE
Smartphone-ul are la bord un propulsor mid-range compus din componente performante.
FISA TEHNICA
# Chipset MediaTek Helio P95 2.2GHz
# Procesor grafic IMG 9XM-HP8 970MHz
# 8GB de memorie RAM tip LPDDR4X
# 128GB ROM tip UFS 2.1
Oppo Reno 4 Lite review in romana – PERFORMANTA
Terminalul se misca bine in orice fel de aplicatie sau activitate. In jocurile pretentioase ca si cerinte hardware gen Asphalt 9, device-ul atinge performante respectabile. Noi am setat jocul in ‘High Quality’ iar numarul de fps-uri atins este unul multumitor.
Chipset-ul Helio P95 nu ruleaza Asphalt 9 la fel de cursiv ca si motorizarea Snapdragon 730, insa per total experienta de gaming furnizata de propulsorul MediaTek este una placuta.
Nu putem rata ocazia aparuta si va invitam cu drag sa va uitati peste review-ul Motorola One Fusion Plus. Va informam ca terminalul Motorola testat de noi are motorizarea SD730.
GAMING
In sectorul focusat pe gaming, terminalul pune la dispozitie aplicatia Game Space. Ea iti permite sa alegi intre 3 setari prestabilite (Competition Mode, Balanced Mode si Low power mode) si sa blochezi apeluri/notificari pentru un gaming fara intreruperi.
Oppo Reno 4 Lite review in romana – TESTE SINTETICE
ANTUTU
# RULAJ IN MOD STANDARD
# RULAJ IN MOD HIGH PERFORMANCE
Va precizam ca in setarile device-ului (la sectiunea baterie) exista presetarea high performance. In utilizarea de zi cu zi sau in jocuri, modul high performance parca aduce un plus de performanta, insa el este minor.
Modul high-performance isi lasa amprenta asupra testelor sintetice. Scorul obtinut in AnTuTu cu device-ul setat in mod standard este de aproximativ 200.000 puncte. Am testat Antutu cu modul high-performance activat iar scorul s-a apropiat de 220.000 puncte. Interesant 🙂
GEEKBENCH
# RULAJ IN MOD STANDARD
# RULAJ IN MOD HIGH-PERFORMANCE
ANDROBENCH
SPEEDTEST
DEVCHECK
Oppo Reno 4 Lite review in romana – SISTEM DE OPERARE SI INTERFATA
Pe partea de software, smartphone-ul Oppo functioneaza cu sistemul de operare Android 10, peste care este aplicata interfata grafica ColoOS 7.2.
Interfata arata placut, numarul de setari disponibil este generos (spre foarte generos) iar optimizarea este una reusita (sistemul de operare ruleaza fluent/rapid, pe timpul testarii nu ne-am intersectat cu bug-uri/crash-uri).
Tinem sa va precizam ca se poate opta pentru 3 tipuri de interfata ‘Home’: Aplicatii insirate pe mai multe ecrane, app drawer (aplicatii grupate intr-un meniu separat) si interfata Home simpla (icoanele si textul au dimensiune generoasa; asta este ideal pentru cei cu deficiente de vedere).
Exista pe device aplicatii de tip bloatware ? Da. Avem cateva precum Facebook, Netflix, WPS Office, Soloop si Oppo Relax. Bine macar ca nu sunt multe 🙂
Legat de setarile disponibile, in ciuda faptului ca ele sunt multe (spre foarte multe), butonarea si configurarea lor este o activitate placuta si intuitiva.
Va invitam cu tot dragul sa va uitati peste capturile de ecran de mai jos pentru a descoperi cele mai interesante functii/setari ale smartphone-ului Oppo Reno 4 Lite.
INTERFATA – HOME STANDARD
INTERFATA – HOME APP DRAWER
INTERFATA – HOME SIMPLE
INTERFATA
SETARI
Oppo Reno 4 Lite review in romana – CAMERA FOTO PRINCIPALA
SPECIFICATII PENTRU CAMERA
# Senzori – 48MP (Samsung GM1ST) + 8MP (Hynix Hi846 ultra-wide 119 grade) + 2MP (mono/adancime) + 2MP (mono/adancime)
# Functii/dotari – focalizare PDAF, flash LED, HDR, mod night (standard si ultra-wide), tehnologie AI, filtre de imagine, infrumusetare, mod portret, functie Google Lens, mod expert, mod panorama, mod 48MP, mod XHD, video 4k 30fps, video 1080p 30fps ultra steady etc
Purcedem cu partea de impresii despre camera prin a va mentiona parerile noastre despre modurile foto testate. Incepem cu modul foto standard. In acest mod, senzorul de 48MP capteaza fotografii la rezolutie 4000×3000 pixeli.
Va precizam ca in momentul testarii, noi am prins afara o vreme destul de inchisa. In ciuda acestui aspect, pozele realizate (pe timp de zi) arata bine (spre excelent). Detaliul este unul generos, cu HDR-ul activat coloristica este una placuta si atractiva (HDR-ul nu exagereaza cu intensificarea culorilor) iar rezolutia este una care asigura claritate.
In zonele de focalizare si viteza captura foto, chipset-ul Helio P95 se descurca bine. Focalizarea se face repede iar captura foto este efectuata si ea repejor.
Oppo Reno 4 Lite review in romana
Mergem mai departe si va precizam ca telefonul dispune de 2 moduri foto pentru captare poze la rezolutie mare. Avem mod 48MP (poze cu rezolutie de 8000×6000 pixeli) si mod XHD (disponibil in modul Expert, poze cu rezolutie de 12032×9024 pixeli).
Noi am pus la lucru modul foto XHD. Spre surprinderea noastra, captura foto este una rapida. Nu exista intarziere sau procesare greoaie. Excelent 🙂 Ceea ce rezulta in urma capturii sunt niste fotografii care exceleaza in partile de detaliu si rezolutie/claritate.
Modul XHD performeaza cel mai bine in conditii de lumina buna. Insa, si in conditii de vreme inchisa, pozele capturate in XHD arata bine. Pozele XHD sunt captate fara HDR, insa asta nu inseamna ca fotografiile duc lipsa de culori placute si realiste. Dimpotriva. Modul XHD captureaza niste fotografii frumos si realist colorate.
Oppo Reno 4 Lite review in romana
Punctul slab al sistemului quad-camera este senzorul ultra-wide 8MP (unghi filmare 119 grade). Gratie unghiului larg de filmare, senzorul capteaza mult decor/peisaj. Aici nu avem ce reprosa.
Insa, calitatea foto este asa si asa. Negrul din poze este accentuat o idee cam mult iar de cele mai multe ori, imaginea din partile laterale ale pozei este blurata.
Ca tot ne aflam in modul ultra-wide, va precizam ca acest mod foto a receptionat functie de pozare Night (fotografii pe timp de noapte).
In conditii optime (multe surse de lumina), acest mod foto poate realiza niste poze de calitate decenta. Din pacate, asta este valabil doar in conditii optime. Daca nu te afli langa o sursa de lumina (bec stradal, banner luminos etc), cand se apasa butonul de captura foto, telefonul sare peste partea de procesare.
Asta rezulta in niste poze in care exista zgomot si artefacte de imagine. In modul night ultra-wide, functia de procesare functioneaza doar atunci cand te afli langa o sursa de lumina sau cand in jur exista multa lumina.
Oppo Reno 4 Lite review in romana
Si acum haideti sa facem pasul catre modul Night al senzorului 48MP. Aici situatia este complet diferita in comparatie cu modul Night Ultra-Wide. Chiar si in conditii de intuneric destul de profund (putina lumina stradala in jur), camera reuseste cumva sa capteze foarte eficient acel strop de lumina disponibil.
Ceea ce rezulta sunt niste fotografii luminoase, decent detaliate si din care absenteaza zgomotul. Camera nu exagereaza cu partea de procesare (pozele nu sunt finisate exagerat), ceea ce este important.
Daca in jur exista multe surse de lumina, modul Night poate realiza niste fotografii de o calitate surprinzator de buna. In modul Night al senzorului 48MP noi nu am intampinat probleme cu partea de procesare. Apropo de procesare, dupa ce se apasa butonul de captura, dureaza cateva secunde pana cand poza este realizata.
Un alt mod foto care ne-a surprins placut este Portret (background blurat). Pozele captate in acest mod arata chiar foarte bine. Va precizam ca telefonul are la indemana nu unul, ci 2 senzori 2MP pentru efectul de adancime.
Probabil ca datorita acestui aspect, telefonul capteaza niste fotografii bokeh reusite (spre foarte reusite). Obiectul focalizat este excelent scos in evidenta, blur-ul din background (este ajustabil) arata placut iar culorile sunt frumos redate.
Oppo Reno 4 Lite review in romana
Parasim modul foto Portret si ne oprim pentru cateva clipe in dreptul modului foto Panorama. Panoramele pot fi capturate simplu si rapid cu telefonul orientat in pozitie verticala. Pozele tip panorama au un nivel de detaliu destul de generos, in poze incape mult decor iar coloristica este una placuta.
Si iata-ne ajunsi in zona de filmare. Telefonul poate face captura video 4k 30fps si captura video 1080p 30fps Ultra Steady (cu stabilizare).
Aspectul care ne-a surprins placut este filmarea 4K 30fps realizata pe timp de noapte. Zgomotul este destul de redus, screen tearing-ul lipseste iar per total calitatea video este una perfect decenta. Ca sa fim sinceri, noi nu ne asteptam la asta 🙂
Filmarea 4K 30fps realizata pe timp de zi este una de calitate buna. Nu sunt probleme cu focalizarea, imaginea este clara iar per total calitatea video este una multumitoare. Insa, deoarece stabilizarea nu este disponibila in modul 4K 30fps, filmarea UHD tremura destul de tare.
Pentru filmari stabile, fimarea 1080p 30fps Ultra Steady (cu stabilizare EIS) face o treaba buna. Legat de calitatea video, ea este decenta, insa era loc de mai bine.
Va mentionam ca in randurile de mai jos gasiti o galerie foto cuprinzatoare si cateva capturi video. Va dorim vizionare placuta 🙂
Oppo Reno 4 Lite review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA
SPECIFICATII PENTRU CAMERA
# Senzori – 16MP (Sony IMX471) + 2MP (adancime/bokeh)
# Functii/dotari – infrumusetare, mod night, HDR, filtre de imagine, display flash, mod portret, mod panorama, bokeh video 720p 30fps, filmare 1080p 30fps etc
Ca sa fim sinceri, noi ne-am focusat mai mult pe camera principala. Insa, asta nu inseamna ca nu ne-am jucat un pic si cu camera selfie 🙂 Din testele facute de noi, pozele au o calitate buna atunci cand sunt realizate pe timp de zi. Pe timp de noapte, modul Night al camerei selfie se descurca decent.
Prezenta senzorului 2MP (bokeh) este binevenita. Se pot realiza niste selfie-uri cu fundal blurat chiar reusite. Va precizam ca sistemul dual-camera poate face filmare bokeh la rezolutie 720p 30fps.
Era bine daca telefonul putea video bokeh la 1080p, insa si 720p este in regula. Filmarile realizate in acest mod arata interesant si destul de artistic. Calitatea video este decenta.
Va informam ca atunci cand se comuta pe camera selfie, conturul camerei duale este luminat in verde (pentru cateva secunde).
INTERFATA CAMERA FOTO
Oppo Reno 4 Lite review in romana – GALERIE FOTO
MOD STANDARD
MOD ULTRA-WIDE
MOD NIGHT
MOD NIGHT ULTRA-WIDE
MOD PORTRET
MOD PANORAMA
MOD XHD
FILMARI
Oppo Reno 4 Lite review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE
In corpul slim (7.48mm) gasim incorporat un acumulator echipat cu 4000mAh si tehnologie fast charging VOOC 4.0 cu putere 18W.
Prima data trecem in revista detalii despre timpii de incarcare.
# Incarcare 3% – 50% 36 minute
# Incarcare 50% – 100% 69 minute
# Incarcare completa in 105 minute
CATEVA OBSERVATII DESPRE TIMPII DE INCARCARE
Incarcarea pana la 50% se face rezonabil de repede. Insa, incarcarea full este cam lenta (aproape 2 ore).
Si acum haideti sa facem pasul spre partea focusata pe autonomie. Cu bateria incarcata full, dupa 8 ore si 44 minute de utilizare intensa si continua, din acumulator au mai ramas 4 procente. Noi consideram ca autonomia este una destul de buna 🙂
Pentru detalii despre cum am utilizat noi device-ul, va invitam cu drag sa va uitati peste capturile de ecran de mai sus.
In ceea ce priveste impactul utilizarii intense a camerei principale asupra bateriei, lucrurile se prezinta bine. Cu telefonul incarcat full, dupa aproape 3 ore de testare camera, din acumulator au mai ramas 77 procente. Nu-i rau 🙂
Oppo Reno 4 Lite review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI
Terminalul lasa o impresie pozitiva in sectorul dedicat conectivitatii 🙂 Avem urmatoarele:
# Dual SIM, MicroSD dedicat, jack 3.5mm, 4G LTE, GPS/AGPS/Beidou/Glonass/GALIELO/QZSS
# WiFi 802.11 ac, WiFi Display, WiFi Hotspot Bluetooth 5.1, USB C, NFC
# Senzori – accelerometru, magnetic, giroscop, proximitate, pedometru, lumina, accelerometru etc
Oppo Reno 4 Lite review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII
Terminalul vine impachetat intr-o cutie eleganta si destul de mare. La interior gasim accesorii precum incarcator 18W, cablu USB C, casti 3.5mm, manuale, cheita pentru slotul SIM si husa.
Apropo de husa, ea este de calitate ok, insa fixarea ei pe smartphone se face destul de greu (chiar prima data). Dupa cateva montari si demontari, husa se largeste si se va fixa relativ usor pe telefon.
Oppo Reno 4 Lite review in romana – CONCLUZIE SI PRET
Dupa lunga perioada de butonare a noului Oppo Reno 4 Lite, putem spune ca terminalul ne-a suprins placut. Poate cel mai atractiv aspect hardware al device-ului este excelentul display Super AMOLED.
Restul de dotari (camere, chipset, memorie, conectivitate, design etc) stiu sa se faca placute. In ceea ce priveste acumulatorul, autonomia asigurata este ok, insa era loc de mai bine. Per total, noi consideram ca Oppo a inchegat un telefon interesant si reusit.
Acum urmeaza aspectul delicat, in speta pretul. Telefonul poate fi gasit online (Altex) pentru suma de 1500 lei. Hmmm… complicat. In aceasta zona de pret, exista telefoane superioare pe partea de chipset, baterie si care ofera conectivitate 5G.
Recent noi am butonat terminalul Motorola Moto G 5G Plus (review), care dispune de propulsorul Snapdragon 765G si functie 5G. Intradevar, terminalul Motorola nu ofera panou AMOLED precum smartphone-ul Reno 4 Lite. Insa, terminalul Moto G 5G Plus compenseaza oarecum lipsa panoului AMOLED cu display-ul LCD echipat cu refresh de 90Hz.
Oppo Reno 4 Lite review in romana
Un alt telefon 5G care sade in zona de pret a terminalului Oppo este Huawei P40 Lite 5G (are ecran LCD). Parasim telefoanele 5G si ne indreptam catre cele 4G.
Noi am testat terminalele Motorola Moto G9 Plus si Motorola One Fusion Plus (review) care sunt superioare la chipset, baterie si pot fi gasite online pentru 1000 lei.
Intradevar, cele doua terminale Motorola nu au panou AMOLED. Daca pui mult pret pe display-ul AMOLED, la 1500 lei exista smartphone-ul Samsung Galaxy M51, care pe langa ecranul AMOLED, ofera chipset Snapdragon 730G, baterie net superioara (7000mAh si incarcare 25W) etc.
Daca terminalul Oppo Reno 4 Lite dispunea de un chipset mai puternic (Snapdragon 730/730G), atunci pretul de 1500 lei era unul corect. Insa, performantele asigurate de motorizarea Helio P95 sunt usor slabute pentru un telefon de 1500 lei.
Sa nu ne intelegeti gresit. Propulsorul MediaTek Helio P95 se descurca ok, insa noi am fi dorit ceva mai performant in acesti bani. Asul din maneca este fara indoiala panoul AMOLED, insa pretul smartphone-ului Oppo trebuie sa pice la 1100-1200 lei. In aceasta suma putem spune ca telefonul este o alegere buna (spre foarte buna).
PRO
- Design slim placut si constructie solida
- Ecran AMOLED foarte bun; functie Always-On, luminozitate generoasa si perforatie de mici dimensiuni
- Configuratie performanta – Helio P95, 8GB de RAM, 128GB ROM UFS 2.1
- Baterie de 4000mAh cu autonomie destul de buna; incarcare pana la 50% decent de rapida
- Sistem de operare Android 10 bine optimizat si bogat (spre foarte bogat) in setari
- Sistemul quad-camera este unul potent; poze si filmari de calitate
- Camera selfie duala are performante bune
- Scanner de amprente in ecran; deblocare precisa si rapida
- Deblocare faciala bine optimizata; functioneaza bine si pe intuneric
- Conectivitate bine pusa la punct – Dual SIM, MicroSD dedicat, NFC, jack 3.5mm, USB C etc
- Husa, casti si folie (preaplicata) in dotarea standard
- Castile suna excelent
CONTRA
- Pret usor piperat
- La 1500 lei cat costa device-ul, era de preferat un chipset ceva mai puternic
- Senzorul ultra-wide al camerei quad este slabut
- Incarcarea full este cam lenta
Am avut ocazia sa va aducem Oppo Reno 4 Lite review in romana gratie noului nostru partener Oppo Romania.