Realme 11 Pro Plus review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

Realme 11 Pro Plus review in romana

In carcasa eleganta si destul de subtire, Realme a incorporat un acumulator foarte performant. El dispune de incarcare 100W si capacitate generoasa de 5000mAh.

INCARCARE

Realme 11 Pro Plus review in romana

Va mentionam ca modelul de Realme 11 Pro Plus primit de noi la teste a venit cu un incarcator SUPERVOOC de 67W. In mod normal, device-ul este oferit standard cu un charger de 100W.

Cu toate ca incarcatorul utilizat nu a fost cel mai performant, incarcarea 5% – 100% a fost realizata in 30 de minute, ceea ce este foarte rapid.

ANIMATIE INCARCARE

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA REFRESH ‘Auto Select’ (refresh ajustat automat in functie de utilizare; urca pana la 120Hz)

In ceea ce priveste testul de autonomie, noi am apelat la aplicatia PCMark. Cu bateria incarcata full si cu refresh-ul setat pe ‘auto select’, benchmark-ul a rulat continuu pentru aproape 20 ore si 30 de minute. Asta este impresionant. Acest rezultat se traduce intr-o autonomie reala de 14-15 ore la utilizare intensa si continua.

Realme 11 Pro Plus review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Realme 11 Pro Plus review in romana

Pe partea de conectivitate, smartphone-ul este bine pus la punct 🙂

FISA TEHNICA

# 5G, 4G, NFC, WiFi 802.11 ax, USB C 2.0, Bluetooth 5.2

# Dual SIM, GPS/Glonass/Beidou/Galileo/QZSS/NavIC, WiFi Direct, WiFi hotspot, WiFi display

# Senzori – magnetic, lumina, proximitate, giroscop, accelerometru, pedometru, compas

# Lipsuri – MicroSD si jack 3.5mm

Realme 11 Pro Plus review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Realme 11 Pro Plus review in romana

Modelul primit de echipa GadgetLab la teste a venit cu urmatoarele accesorii – cablu USB C, incarcator SUPERVOOC 67W (in mod normal, device-ul vine cu incarcator 100W), husa TPU, cheita pentru SIM, folie display preaplicata si documentatie.

HUSA

Husa oferita in dotarea standard este de calitate buna. Dansa asigura o protectie ok zonei din spate (exceptand modulul camerei principale) si marginilor.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).