Uite Motorola Edge 30 Fusion review in romana. Acum pe sfarsit de saptamana va aducem ceva foarte special 🙂 In ultima perioada ne-am ocupat de testarea terminalului high-end Edge 30 Fusion al celor de la Motorola.

Astazi va prezentam pe larg toate parerile si impresiile ramase de pe urma indelungatei perioade de testare. Apelam la tactica de teasing si va spunem ca dispozitivul poseda diverse dotari care de care mai cool 🙂

Avem incarcare foarte rapida, display high-end curbat, chipset vitezist, design premium, camera ultra-wide capabila de video 4K, boxe stereo potente etc. Ce parere aveti ? Noi credem ca ‘suna’ foarte bine 🙂

Convinsi ca am reusit in misiunea noastra de a va starni interesul, ne oprim aici cu introducerea si demaram partea de prezentare. Va invitam sa va asezati comfortabil si sa savurati aceasta noua recenzie ‘marca’ GadgetLab 🙂

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Motorola Edge 30 Fusion review in romana – DESIGN

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Smartphone-ul are un look superb, constructie foarte solida si materiale premium precum sticla Gorilla Glass 5 pe fata/spate si rama metalica pe margini. Detalii despre rama veti descoperi in cateva clipe.

Spatele din sticla poseda coloristica care imbina griul cu albastrul. Denumirea culorii data de Motorola este ‘cosmic grey’. Mentionam ca sticla are finisaj mat.

Suprafata din sticla este un pic alunecoasa, insa nu exagerat. Cu toate acestea, recomandarea noastra este sa purtati device-ul cu husa (este oferita in dotarea standard).

In mana, device-ul lasa un feeling placut de greutate, specific oricarui device premium.

Inainte de a trece mai departe, mentionam ca smartphone-ul nu duce lipsa de protectie IP52 (durabilitate la praf si stropiri cu apa). Era de preferat protectia full (IP68), insa este in regula si IP52.

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Cu dispozitivul scaldat in lumina soarelui, partea din spate primeste stropi marunti de zapada 🙂 Poate ne-a cam luat valul 🙂 Efectul vizual creat de lumina arata foarte bine.

Smartphone-ul dispune de profil slim, in speta 7.45mm. Ca si greutate, mentionam ca device-ul cantareste 175 grame. Legat de rama metalica, ea este subtire si e vopsita in negru.

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

In partea din spate, piesa de design care fura prim planul este modulul camerei principale. El arata foarte elegant. Apoi, pe mijlocul partii din spate avem logo-ul M iar in partea de jos gasim inscriptia motorola.

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Si acum haideti sa facem pasul catre partea frontala. Aici ne intampina un ecran echipat cu diagonala de 6.55 inci, perforatie pozitionata sus pe mjiloc si format 20:9.

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Motorola Edge 30 Fusion review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Remarcam faptul ca ecranul dispune de margini curbate.

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Difuzorul pentru apeluri este amplasat deasupra ecranului. Dupa convorbirile purtate, putem spune ca sunetul in convorbiri este unul de calitate. Vocile se aud placut iar volumul este unul puternic.

Sticla curbata este lipita direct de rama metalica. Din acest unghi se poate observa perfect folia preaplicata.

Sticla de pe spate este si ea curbata inspre extremitati.

Modulul camerei principale are un look modern si elegant.

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Modulul camerei iese destul de mult in afara suprafetei din sticla.

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Pe marginea din partea de jos gasim urmatoarele elemente: linie de antena, unul din cele 2 difuzoare, unul din cele 2 microfoane, portul USB C 3.1 si slotul Dual SIM.

Pe marginea de jos avem o linie de antena, inscriptia Dolby Atmos, o alta linie de antena si cel de-al 2-lea microfon.

Pe marginea stanga avem incorporate 3 linii de antena. Pe marginea dreapta gasim ‘tastele’ de pornire/oprire si volum. Mai sus de aceste ‘taste’ mai avem o linie de antena.

Motorola Edge 30 Fusion review in romana – AUDIO

Motorola Edge 30 Fusion review in romana

Pe partea de audio, smartphone-ul este bine pus la punct. El dispune de boxe stereo (una in partea de jos, una in difuzorul pentru apeluri), optimizare cu tehnologia Dolby Atmos si 2 microfoane.

Sunetul redat de cele 2 difuzoare este excelent. Din start precizam ca partea de bass este redata surprinzator de bine. Apoi, sunetul are volum puternic, calitatea audio este foarte buna iar difuzoarele nu distorsioneaza la volum maxim. Aspectul sesizat de noi cu boxele date la volum maxim este legat de frecventele inalte, care sunt o idee mai accentuate. Insa, acestea nu deranjeaza auzul.

Functia Dolby Atmos poate fi activata din meniul cu setari rapide sau direct din setarile generale. In sectiunea Dolby Atmos a device-ului avem disponibile 6 presetari audio: smart (ajusteaza sunetul in functie de continutul rulat), music, movie, game, podcast si custom. Va precizam ca presetarea custom pune la dispozitie un egalizator audio.

In sectiunea de sunet a smartphone-ului sunt disponibile diverse optiuni interesante si utile.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).