FUNCTII MULTIMEDIA SI GAMING

LED-uri

De-o parte si de alta a senzorilor camerei principale sunt incorporate LED-uri RGB. Ele arata foarte cool 🙂

Lumina LED-urilor este suficient de intensa pe timp de zi intr-o camera luminoasa. Pe timp de noapte, LED-urile arata foarte bine.

LED-urile pentru fi setate sa se ‘aprinda’ atunci cand primesti apeluri, notificari, cand este pornita functia Game Turbo pentru jocuri etc.

POP-UP TRIGGERS

Smartphone-ul dispune pe marginea dreapta de-o parte si de alta de butoane tip pop-up triggers.

Cand butoanele pop-up triggers sunt deschise cu cele 2 switch-uri, in dreptul fiecarui switch apare o bulina rosie (indica pozitia de deschis a butoanelor pop-up triggers).

Cand sunt deschise, butoanele trigger ies cativa mm in afara ramei metalice. Ele ofera la apasare un feedback foarte bun.

Mecanismul de glisare al butoanelor switch care ridica/coboara trigger-ele ofera si el un feedback foarte bun.

Poco F4 GT review in romana

In setarile ‘Pop-up triggers’ exista optiune de setare efecte audio atunci cand trigger-ele sunt ridicate cu butoanele switch. Avem 4 efecte audio: glont, sabie, motor si un sunet futuristic.

Tot in setari gasim optiune pentru afisare animatii pe ecran (in jocuri) in dreptul pop-up triggers atunci cand ele sunt apasate. Sunt disponibile 6 culori.

Va precizam ca fiecare pop-up trigger poate fi setat pentru a porni o anumita aplicatie: camera, filmare, activare mod silent, inregistrare audio etc.

Felul in care comenzile sunt implementate este foarte intuitiv. Poti seta ca la apasare dubla rapida sa pornesti lanterna iar la apasare si mentinere apasare sa pornesti inregistrarea video. Scenariile sunt multiple 🙂

Va precizam ca in gaming, pop-up triggers nu pot fi folosite pentru aplicatii.

Poco F4 GT review in romana

Setarea butoanelor pop-up triggers in jocuri se face simplu si rapid.

Noi am testat butoanele cu jocuri de racing. In Asphalt 9, trigger-ul din stanga activeaza modul drift iar trigger-ul din dreapta activeaza modul boost. In Need for Speed No Limit, trigger-ele sunt utilizate pentru directie.

Va precizam ca in gaming, butoanele pop-up triggers ofera o experienta foarte placuta 🙂

GAMING CU INCARCATORUL CONECTAT

O chestie foarte bine gandita de Xiaomi este mufa de incarcare. Ea este in forma de L. Datorita acestui aspect, mufa si cablul de incarcare coboara pe marginea metalica de jos si nu direct inspre tine.

Asta este foarte util atunci cand te joci in timp ce device-ul este incarcat. Insa, aici avem cateva aspecte de precizat.

In primul rand, acumulatorul este incarcat super rapid (in jur de 16 minute o incarcare full). Din acest motiv, noi nu prea vedem rostul de a te juca in timp ce device-ul este incarcat.

Daca telefonul era incarcat complet in 2 ore si ceva, atunci gaming-ul in timp ce device-ul era incarcat avea sens.

Oricum, felul in care Xiaomi a realizat mufa de incarcare este util si inspirat 🙂

Poco F4 GT review in romana

AJUSTARE VOLUM

In ceea ce priveste tasta pentru ajustare volum, felul in care este pozitionata permite ajustarea cu multa usurinta a volumului.

LED-URI INCARCARE DEVICE

Revenim pentru cateva momente la LED-urile RGB. Mentionam ca ele pot fi setate sa se aprinda (permanent) atunci cand device-ul este incarcat. O chestie faina 🙂

GAME TURBO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).