T9 TV Box este un media player de mici dimensiuni care insa ofera specificatii si performante de top la un pret foarte convenabil. Punctul forte al acestui media player este capabilitatea de a reda continut video 4K. T9 TV Box este disponibil pe magazinul online GearBest.com la pretul de 79.11 dolari.

t9 tv box pic

T9 TV Box este echipat cu procesor quad core Amlogic S812 de 600MHz iar placa video este Mali-450 MP. Player-ul include 2GB RAM si 8GB stocare interna. Gratie slotului microSD din dotare capacitatea de stocare poate fi extinsa la 64GB. Device-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Pe partea de conectivitate avem urmatoarele: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, LAN 10/100 , 2 porturi USB 2.0, port HDMI 1.4 , iesire AV si iesire audio optica.

Player-ul este ideal pentru persoanele care nu detin un televizor LCD de tip smart. Pe langa faptul ca T9 TV Box are preinstalat diverse aplicatii, accesul la Google Play ofera posibilitatea de instala orice fel de aplicatie, joc.

Datorita porturilor USB se poate conecta hard disk extern pentru rularea de continut media. Gratie conectivitatii Bluetooth se pot conecta diverse device-uri (smartphone, tastatura, laptop etc).

Player-ul este capabil sa redea o gama larga de fisiere audio/video: DTS, MP3, FLAC, WMA, RM, AAC, OGG, AC3,  RMVB, DIVX, ISO, GOOLE VP8, RM, RV10, MOV, 1080P, MPEG-4, H265 si continut video 3D. Pe langa asta sunt suportate diverse fisiere de tip foto.

Interfata grafica arata excelent si este bine organizata. Meniul principal ofera acces la categorii precum: imagini, videoclipuri, muzica, aplicatii si setari de sistem.

Player-ul in sine are un aspect placut si este bine asamblat. Un plus pentru producator este includerea pe partea frontala a unui ecran de mici dimensiuni ce afiseaza ora.

In dotarea standard T9 TV Box include cablu HDMI si bineinteles telecomanda.

t9 tv box pic 1t9 tv box 7 t9 tv box 6 t9 tv box 5

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).