Device-ul Ulefone Armor 6E pareri si pret Romania. Azi avem o surpriza foarte placuta pentru fanii de smartphone-uri rugged puternice. Noul terminal chinezesc Armor 6E este la vanzare pe site-ul Banggood pentru suma de 260 dolari (device-ul va intra in stoc in curand). In banii nostri, asta vine cam 1100 lei.

Din start vrem sa va precizam ca smartphone-ul Ulefone poseda motorizare Helio P70. Acest propulsor echipeaza si noul smartphone brasovean Allview Soul X6 Xtreme. In regula.

Acum haideti sa analizam impreuna aspectele hardware care va pot ‘impinge’ spre achizitionarea acestui nou terminal. Va asiguram ca merita sa va petreceti urmatoarele minute alaturi de noi 🙂

Ulefone Armor 6E pareri

1. Ulefone Armor 6E pareri – CHIPSET PUTERNIC SI ACUMULATOR PERFORMANT

Avem de-a face cu un ‘dispozitiv’ de tip rugged. ‘Logic’ ar fi ca prima data sa prezentam capabilitatile rugged ale device-ului. Insa, dupa o scurta privire peste configuratie ne-am razgandit ‘complet’.

Noi consideram ca este ‘vital’ ca in debutul acestui articol sa va aducem in atentie excelentele dotari care compun configuratia interna.

Smartphone-ul Ulefone Armor 6E dispune de potentul chipset MediaTek Helio P70 12nm 2.1 GHz. Chipset-ul ofera performante excelente gratie celor 8 nuclee (din 4 sunt Cortex A73 2.1GHz) si gratie procesorului video Mali G72 MP3.

In ceea ce priveste restul de componente, avem acumulator de 5000mAh (dotat cu fast charging 18W si wireless charging 10W), 4GB de RAM si 64GB ROM. Ne pare bine sa vedem ca producatorul chinez a pus mult focus pe acumulator.

Noi avem convingerea ca toti suntem pe aceeasi ‘lungime de unda’ in ceea ce priveste parerile pro despre tehnologiile de alimentare ale bateriei 🙂

Legat de memorie, banuim ca RAM-ul este de tip LPDDR4X iar ROM-ul de tip eMMC 5.1. Noi suntem de parere ca aceasta configuratie este una care reuseste sa impresioneze.

Noul model aduce cateva elemente in plus fata de ceea ce se gaseste pe ‘batranul’ smartphone Ulefone Armor 6 . Device-ul Armor 6E poseda chipset mai potent (Helio P60 pe Armor 6) si tehnologie de incarcare fara fir (Armor 6 dispune doar de fast charging prin USB C).

In ceea ce priveste memoria, in mod surprinzator, vechiul model Armor 6 sta mai bine, avand la bord 6GB RAM+128GB ROM.

Ulefone Armor 6E pareri

2. CONSTRUCTIE ‘EXTRA’ DURABILA SI DOTARI RUGGED CARE DE CARE MAI ATRACTIVE

Smartphone-ul a receptionat un corp destul de elegant (pentru un rugged) si foarte durabil. Device-ul este proiectat in asa fel incat sa reziste timp de 2 ore in apa de 2 metri adancime, 24 ore in ciment moale de 1 metru sau la caderi puternice de la 1.2 metri. No comment 🙂

Aceasta durabilitate iesita din comun se datoreaza carcasei care dispune de rame metalice, spate din TPU si metal, colturi cu ramforsari si parti ‘vitale’ atent protejate (porturi ‘sigilate’ cu usite din cauciuc).

Vrem sa precizam ca partea frontala se ‘bucura’ de protectia asigurata de sticla Corning Gorilla Glass 5.

Device-ul nu duce lipsa de cele mai potente protectii si certificari. Avem IP68 (durabilitate la apa si praf), IP69K (durabilitate la temperaturi vitrege, praf, jeturi de apa) si MIL STD 810G (durabilitate la socuri puternice, radiatii solare, umiditate, acid si presiune).

Smartphone-ul dispune inclusiv de senzor care detecteaza razele ultra violete daunatoare.

Daca punem la socoteala aspectele enumerate putin mai sus, nu exageram deloc cand spunem ca terminalul este un ‘tanc’ veritabil 🙂 Asta face ca telefonul sa fie un bun companion pentru persoanele implicate in joburi sau activitati grele si intense.

3. Ulefone Armor 6E pareri – O SELECTIE GENEROASA CU ECHIPAMENTE PREMIUM

Demaram cel de-al 3-lea ‘sub-capitol’ prin a preciza ca telefonul are la bord sistemul de operare Android 9.0 Pie. Excelent 🙂 Continuam prin a va ‘insira’ dotarile cu ‘inspiratie’ premium.

Gasim NFC (compatibilitate cu Google Pay), senzor amprenta, Face Unlock, sistem dual camera 16MP+2MP (PDAF, flash LED dual), conexiune Dual 4G LTE + Dual VoLTE, port USB C, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, procesor audio ‘independent’ (FS1601S) si senzor barometru (util pentru cei care merg pe munte).

Ulefone Armor 6E pareri

4. DISPLAY MARE, ELEGANT SI POTENT

Putem spune ca am lasat pe final ceea ce este mai bun. Terminalul Ulefone se ‘lauda’ cu un display care se prezinta bine din toate punctele de vedere.

Design-ul este unul modern (notch, margini negre subtiri), diagonala este una generoasa (6.2 inci) iar caracteristicile nu dezamagesc.

Avem panou IPS LCD inzestrat cu raport 19:9, rezolutie 1080p+ (2246×1080 pixeli), 402PPI densitate pixeli, ratie ecran/corp de 91.8% (conform producatorului) si tehnologie multi-touch in 5 puncte.

Ulefone Armor 6E pareri – IATA RESTUL DE SPECIFICATII TEHNICE

  • Slot Dual SIM, slot MicroSD (max 256GB), Radio FM, Bluetooth 4.2, GPS/GLONASS/Beidou
  • Lipsuri – fara jack audio 3.5mm
  • Audio prin USB C
  • Senzori – gravitatie, giroscop, proximitate, lumina, accelerometru, compas
  • Camera secundara 8-megapixeli
  • Culoare – rosu cu negru, negru
  • 166*83*13.3mm si 267.5 grame
  • Accesorii – cablu OTG, folie, adaptor USB C – jack 3.5mm

Ulefone Armor 6E pareri – CONCLUZIE

Acum ca am ajuns la finalul acestui articol destul de lung, putem spune ca este usor sa ajungem la o concluzie precisa. ‘Proaspatul’ smartphone Ulefone Armor 6E este un device dotat excelent si ‘listat’ pentru un pret corect.

Dintre dotari, se evidentiaza ‘puternic’ chipset-ul MediaTek, acumulatorul masiv dotat cu wireless charging si constructia foarte durabila. Daca ar fi sa criticam ceva la acest nou ‘dispozitiv’, este lipsa jack-ului 3.5mm. In rest, toate bune si frumoase 🙂

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).