Producatorul chinez Xiaomi a lansat in India versiunea de Xiaomi Redmi Note 4 dotata cu procesor Qualcomm Snapdragon 625. Varianta originala de Redmi Note 4 are la bord procesorul deca-core MediaTek Helio X20.

Snapdragon 625 este un procesor octa-core pe 64-biti tactat la frecventa de 2.0GHz. Chip-ul Snapdragon vine dotat cu placa video Adreno 506. Noua varianta de Xiaomi Redmi Note 4 aduce pentru multitasking un total de 4GB memorie RAM. Pentru stocare avem la indemana 64GB de memorie interna.

Smartphone-ul dispune si de versiuni mai slabute echipate cu 2GB RAM/16GB memorie si 3GB RAM/32GB stocare interna. Toate cele 3 modele au in angrenaj slot MicroSD (compatibil cu 128GB).

Zona frontala este dominata de display-ul Full HD (1920×1080 pixeli) echipat cu sticla curbata 2.5D si diagonala de 5.5-inch. Afisajul de calitate superioara livreaza o rata de contrast cu 1000 la 1. Sub display gasim butoane de operare de tip capacitiv.

Terminalul vine dotat cu invelis metalic stilat si elegant. In interiorul acestuia se ascunde acumulatorul dotat cu 4100mAh. Bateria de capacitate generoasa are la bord tehnologia Qualcomm Quick Charge.

Redmi Note 4 functioneaza cu sistemul Android 7.0 Nougat, care este customizat cu interfata grafica MIUI 8.

Camera principala poseda un senzor Sony IMX258 de 13-megapixeli, apertura f/2.0 (luminozitate), flash LED si functie de phase detection autofocus (PDAF). Unitatea foto secundara are la bord lentile cu unghi de filmare la 85 grade si senzor de 5-megapixeli.

Telefonul dispune de senzor pentru amprente si port USB tip C. Device-ul nu duce lipsa de slot Dual SIM, port infrarosu si conexiune 4G VoLTE.

Noua varianta de Xiaomi Redmi Note 4 este disponibila in 3 versiuni de culoare: negru, auriu si gri. Mai jos sunt listate preturile pentru fiecare model in parte.

  • 2GB RAM/16GB memorie – 139 euro
  • 3GB RAM/32GB memorie – 149 euro
  • 4GB RAM/64GB memorie – 169 euro

Via: Hdblog.it

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).