Firma chineza ZTE a anuntat smartphone-ul ZTE Hawkeye la inceputul lunii Ianuarie. In acel moment producatorul a publicat destul de putine detalii hardware despre device. Iata ca de putin timp a aparut online lista (aproape) completa cu specificatii hardware.

ZTE Hawkeye este un phablet dotat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625 tactat la frecventa de 2.0GHz. Procesorul este pozitionat in vecinatatea placii video Adreno 506.

Smartphone-ul apare echipat cu display FullHD (1920×1080 pixeli) de 5.5-inch in diagonala. Afisajul de inalta definitie receptioneaza energie prin intermediul acumulatorului dotat cu 3000mAh.

Bateria are la bord tehnologia de incarcare Qualcomm Quick Charge 2.0. Incarcarea se efectueaza prin portul USB tip C. Acesta garanteaza viteze superioare la transferul de date, cat si timpi de incarcare redusi.

In configuratia hardware a dispozitivului sunt inclusi 3GB de memorie RAM. Pentru stocare avem la indemana 32GB de memorie nativa. Spatiul pentru depozitare poate fi sporit cu 256GB prin intermediul slotului MicroSD.

Daca facem pasul catre sectorul foto, gasim urmatoarele: camera principala cu lentile duale (13 megapixeli+12 megapixeli) si camera secundara de 8-megapixeli. Unitatea foto principala este insotita de flash LED, tehnologie autofocus, zoom optic si OIS (stabilizare optica de imagine).

ZTE Hawkeye functioneaza cu platforma software de noua generatie, in speta Android 7.0 Nougat. Terminalul este compatibil Dual SIM si poseda conectivitate 4G LTE.

Pe zona din spate, ZTE a atasat senzorul de amprente. In pachetul cu dotari mai gasim WIFI 802.11 b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.2, NFC si sistem de sunet cu capabilitati HiFi.

ZTE Hawkeye este inca in stadiu de proiect si va fi pus la dispozitia publicului larg abia din luna Septembrie la un pret estimativ de 200 dolari.

Via: Hdblog.it

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).